Niemalze pewne jest Twoje teoretyzowanie. Temat sie wyczerpal ok. 10 postow wyzej. VTCkostek_ja pisze:W tamtym poście wszystko jest niemalże pewne.
Tykający silnik ??
Re: Tykający silnik ??
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Post usunięty
Ostatnio zmieniony czw sty 15, 2009 22:11 przez kostek_ja, łącznie zmieniany 1 raz.
Po 1. Forum jest po to aby zadawać pytania i na nie odpowiadać.kostek_ja pisze:Kurcze, może ja jestem jakiś tępy (pewnie tylko w tym Bombel się ze mną zgodzi) ale nie rozumiem o co wam chodzi. Temat jak temat. Fakt gdybałem na początku, bo byłem przejęty silnikiem. Teraz mówię jak było.
Bardzo często używam tych sformułowań nawet jak czegoś jestem pewnyMarcin_Os pisze:wszystko przypuszczasz, wydaje Ci się, nie jesteś pewien, chyba tak, chyba nie
A w którym miejscu? Bo jeżeli tak jest to przepraszam.Marcin_Os pisze:innych wprowadzasz w błądPo gdybaniu i wyjaśnieniu tematu co się stało u mnie w silniku *MATI* zapytał się czy to samo można zrobić w SMG, gdyż prawdopodobnie boi się że może zrobić to samo u siebie. Po to jest chyba to forum żeby rozwijać wątpliwości innych.Bombel pisze:Temat sie wyczerpal ok. 10 postow wyzej
Po 2. Jak jesteś pewien to po cholerę piszesz "Chyba".
Szkoda tematu ale zamknąć.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Post usunięty
Ostatnio zmieniony czw sty 15, 2009 22:11 przez kostek_ja, łącznie zmieniany 1 raz.
Mi sie tak stalo kilkakrotnie i zyje. I na prawde nie wierze, ze ten obrot mial jakikolwiek wplyw na Twojego vanosa. Po prostu przyszla jego kolej.kostek_ja pisze:Teraz mam pytanie do użytkowników SMG. Czy kiedykolwiek zgasł wam samochód po obróceniu o 180 stopni i puszczeniu gazu? Jeżeli tak to znaczy że w SMG może się stać to samo, jeżeli nie to znaczy że nie powinno się to stać.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Post usunięty
Z moich doswiadczen, moze sie zdarzyc:*MATI* pisze:No własnie cały czas chodzi mi oto sprzegło w skrzyni SMG (wersja USA)kostek_ja pisze:Ale czy SMG nie jest jakoś tak zaprogramowane że jak się jedzie na za wysokim biegu to wciska sprzęgło? Jeżeli tak, to raczej ciężko jest popełnić mój błąd
Keepsake, napisałes ze to jest to samo i ze podczas obrotu pedał w podłoge ale moze ktos w USA pomyslał o tym i skrzynia jest tak zaprojektowana ze taki błąd nie odbije sie na silniku
Jak mozecie to niech sie wypowie ktos kto jezdzi juz dosc długi czas autem z SMG jak tam wygladaja takie srawy
1) podczas obrotu wysprzegli i zredukuje do 1 i tak zostanie
2) zgasnie, silnik sie zdlawi
Kostek, napisz jak zakonczyla sie ta historia. Naprawili i jest ok, czy naprawili i dalej stuka?
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
Nie jestem pewien.
Jutro porównam z Idzikiem i się okaże.
Jutro porównam z Idzikiem i się okaże.
czyli w SMG:
Czyli nie musze sie martwic ze "moze" mnie spotkac to co kostek_ja, ???mateush pisze:Z moich doswiadczen, moze sie zdarzyc:
Profesjonalny Serwis Samochodowy oraz Pomoc Drogowa www.MatCars.pl
Nie wiem czy moze Cie to spotkac.*MATI* pisze:czyli w SMG:
Czyli nie musze sie martwic ze "moze" mnie spotkac to co kostek_ja, ???mateush pisze:Z moich doswiadczen, moze sie zdarzyc:
Wiem ze mnie obrocilo... tak wiele razy ze nie zlicze

Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
No to sie porównaliśmykostek_ja pisze:Jutro porównam z Idzikiem i się okaże.

Tak serio, myślałem że to tykanie takie ledwo słyszalne, a to tyka, i to baardzo głośno.
- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
czyli dalej tyka ??
znowu się zepsuło?
znowu się zepsuło?
Tyka, tyka.. i jest to słyszalne już z daleka.
Jak odpalone są dwa silniki obok siebie,
silnik kostek_ja ma wyraźnie inny dźwięk
Jak odpalone są dwa silniki obok siebie,
silnik kostek_ja ma wyraźnie inny dźwięk

Czyli co ? to nie był vanos bo juz powoli głupiejeIdzik pisze:a to tyka, i to baardzo głośno

Profesjonalny Serwis Samochodowy oraz Pomoc Drogowa www.MatCars.pl
- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
faktczynie, nieciekawa sprawa...